Rood-Wit voor 3e keer op rij onderuit in slotfase

De laatste wedstrijd voor de vervroegde winterstop eindigde voor Rood-Wit wederom in een deceptie. In de dying seconds van de wedstrijd scoorde SKV de 4-3 en bleef Rood-Wit voor de derde keer op rij met lege handen achter.

Na een vroege achterstand wist Rood-Wit in de eerste helft nog orde op zaken te stellen en ging met 1-3 de rust in. Doelpuntenmakers aan Rood-Wit zijde waren Tanno, Marijn en Jop.

De rust deed Rood-Wit helaas geen goed en SKV maakt binnen het uur de 2-3 en de 3-3. Toch leek een punt binnen gesleept te worden, tot het in de slotfase wederom mis ging.

Erg zuur, maar het kwartje zal een keer de goede kant op gaan vallen. We zitten er telkens dichtbij en daar moeten we ons aan vast blijven klampen.