Roodwitter zet zich in voor het goede doel.

Wij zijn Melissa en Pascal, wonen in Ermelo en gaan in maart  onze droom waarmaken. Begin maart hopen wij voor vier weken naar Sierra Leone (Afrika) te vertrekken waar wij ons namens de Wegdam Foundation inzetten voor de We Yone Child Foundation. Samen met de Wegdam Foundation zijn we een inzamelingsactie gestart. De kinderen in Sierre Leone zijn gek op voetbal en er worden veel sportlessen gegeven en met regelmaat een voetbaltoernooi georganiseerd. Hiervoor zijn wij een inzamelingsactie gestart. De kinderen in Sierra Leone voetballen in tenues vanuit heel Nederland en zijn daar heel trots op. Hoe leuk is het als ze daar spelen in een tenue uit Putten? Mochten jullie nog oude tenues, trainingspakken, ballen, trainingshesjes etc. over hebben, dan horen wij het heel graag. Wij, maar vooral de kinderen in Sierra Leone zullen jullie heel erg dankbaar zijn.

Omdat ik, Pascal bij jullie voetbal vind ik het natuurlijk extra bijzonder als de kinderen daar rond lopen in de tenues van Rood-Wit. We hopen jullie hierdoor nog enthousiaster te maken voor ons goede doel. Willen jullie liever een financiële bijdrage doen? Ook dit is mogelijk via de volgende link: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=kYF1w8FER6KuTUyuFnz5hmkkOnVa2uQp

(De financiële bijdrage en de spullen komen direct terecht bij de stichting en zal niet worden gebruikt voor onze eigen kosten).

In Sierra Leone zullen we op verschillende plekken ons steentje bijdragen. Van lesgeven aan een klas, tot één op één werken met studenten met specifieke behoeften, tot het meewerken aan gemeenschapsprojecten en het assisteren in de gezondheidszorg. Pascal zal zich vooral gaan richten het ondersteunen op school en het organiseren en begeleiden van sportlessen en sporttoernooien. Melissa gaat zich inzetten in het plaatselijke ziekenhuis en zal op scholen voorlichting geven over gezondheid. Allemaal met het uiteindelijke doel om de bevolking daar wat te mogen leren waar zij zich in de toekomst verder in kunnen ontwikkelen. Wij verheugen ons hierop en weten dat de kinderen en gezinnen ons heel dankbaar zijn. Dat is ons het meeste waard.