Schoolvoetbal toernooi 2022 zeer geslaagd!

Schoolvoetbal Rood-Wit’58 wederom een groot succes

Na twee jaar in de wielen te zijn gereden door het coronavirus, was het nu gelukkig toch weer mogelijk om een schoolvoetbaltoernooi te organiseren. Dat niet alleen de vereniging maar ook de scholen en de kinderen hier naar uitkeken, bleek wel uit het feit dat er dit jaar circa 600 jongens en meisjes verdeeld over twaalf scholen zich hadden ingeschreven.

Het werd dan ook een gezellige drukte op en rond de velden aan de Bato’sweg. De organisatie, Bram van Meerveld en Martijn Kieft, had echter goed werk geleverd, want via een strak programma en met de hulp van vele vrijwilligers verliep alles meer dan vlotjes. Wat natuurlijk ook aan het geweldige weer, één klein regenbuitje, te danken was.

Verdeeld over elf velden werd vol overgave gestreden en de vele toeschouwers waren soms nog fanatieker dan de kinderen. Hoewel het soms aandoenlijk is om te zien wat een nederlaag met kinderen kan doen, was het ook wederom weer geweldig om de blijdschap van de overwinnaars te aanschouwen.

Rond zes uur waren alle wedstrijden gespeeld en was het tijd voor de prijsuitreiking. Naast dat er voor ieder kind een schitterende medaille was, werden de bekers als volgt verdeeld.

Groep 5/6: 1e prijs Gabriëlschool Bijstergoed 1, 2e prijs Schuilplaats 1, 3e prijs Hoef 1 en 4e prijs Schuilplaats 3

Groep 3/4: 1e prijs Gabriëlschool Bijstergoed 4, 2e prijs Schovenhorst 4, 3e prijs Schovenhorst 5 en 4e prijs Schuilplaats 7

Groep 1/2: 1e prijs Bij de Bron 5. 2e prijs Bij de Bron 6, 3e prijs Wegwijzer 6, 4e prijs Wegwijzer 5

De organisatie bedankt alle scholen voor hun deelname en de vrijwilligers voor hun hulp en hoopt in 2023 iedereen weer terug te zien.

Hieronder staan de prachtige foto’s van het schoolvoetbal toernooi 2022 gemaakt door fotograaf Bram Hage (bramandmaggie.com)

En hierbij de link naar de foto’s die Teun van deze middag gemaakt heeft:

https://photos.app.goo.gl/w6V1SNnx1qVkcFJ99

We willen als club ook een groot compliment geven aan onze organisatoren Bram van Meerveld en Martijn Kieft en hun team! Zij hebben op 13 april jl. een Top schoolvoetbal toernooi neergezet.

Alles was echt geweldig geregeld. Meer dan 500 schoolkinderen aan het voetballen, veel publiek langs de lijn en alles liep op rolletjes. Tientallen vrijwilligers op de been, echt klasse!

Trots op onze Rood-Wit vrijwilligers!

Ook willen we onze sponsor Plus Wilmink Putten bedanken voor de gezonde traktatie voor alle kinderen.

Alle schoolteams en belangstellenden hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid. We hebben genoten en zien jullie graag volgend jaar weer op ons mooie sportpark “De Eendracht”. Geniet van onderstaande foto impressie!

Vind je voetballen zo leuk en kun je zeker niet wachten tot volgend jaar? Kom dan ook gezellig voetballen bij Rood-Wit en geef je op als lid via onze website.

Sportieve groet,

Het bestuur