Sponsoravond met Guus Hiddink groot succes!

Na eerdere edities, waar achtereenvolgens Bas Nijhuis en John van Zweden te gast waren, was het tijd voor een volgende sponsoravond. Man van de club, en sponsor John Torsius wilde graag een ‘grote naam’ voor deze avond, en zo geschiedde. Niemand minder dan Guus Hiddink kwam deze avond vertellen over zijn imposante en veelzijdige carrière.

De kantine was dan ook, volledig terecht, tot de laatste stoel gevuld met genodigden. René van Hemel leidde de avond, en interviewde Guus Hiddink.

In veel gevallen was een korte vraag voldoende om een mooie anekdote van de oud-trainer voorgeschoteld te krijgen. In een anderhalf uur durend gesprek kwam zijn gehele carrière langs; van Sc Varsseveld tot Real Madrid, van Jop van Eijden tot Johan Cruyff en van Zuid-Korea tot het Nederlands elftal.

Tot slot was er vanuit de kantine nog de mogelijkheid tot het stellen van vragen, en kon de liefhebber met deze zeer bescheiden grootheid op de foto. Na een dankwoord voor Guus Hiddink, om zijn mooie verhalen, René van Hemel, voor zijn inzet bij de totstandkoming van deze avond en zijn bezielende leiding, en tot slot voor John Torsius, als initiatiefnemer van dit alles, was het tijd geworden voor hetgeen Rood-Wit pas echt een unieke club maakt: de kantine!

Want wie zou denken dat een sponsoravond een wat saaie bedoeling betekent, is nog niet op sportpark de Eendracht geweest. De A-selectie, die deze avond de bediening in handen had, verzorgde iedereen van hapjes en drankjes, en ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat de laatste gasten, in de kleine uurtjes, moesten worden verzocht het pand te verlaten! Terugkijkend was de avond een succes, zijn de reacties louter positief en kijken we al uit naar een volgende editie, die over een paar jaar ongetwijfeld weer langskomt.

En zo willen we graag alle sponsors, de organisatie en de aanwezigen zeer hartelijk bedanken, voor welke inbreng dan ook! Zoals alles bij Rood-Wit: ‘Het begint allemaal met een goed idee, en teamwork!’

De foto’s werden deze avond verzorgd door Teun.

https://photos.app.goo.gl/tqgS4AB6bYBKyYFC8