Transfernieuws: Michel Doppenberg completeert de technische staf voor 2024 / 2025.

Voor het seizoen 2024 / 2025 zal Michel Doppenberg de staf van het eerste elftal versterken in de rol als teammanager. Michel is al een aantal jaar een graag geziene gast op de Eendracht. Sinds de komst van zijn zoon Mark Doppenberg (junior) is hij praktisch wekelijks te vinden op de club.

Michel heeft al in deze rol gefungeerd bij de B-selectie, waar Mark toen ook actief was. Hier stond Michel met name bekend om het regelen van de verse Lidl broodjes tijdens de wedstrijdbespreking, een lijn waarvan we hopen dat Michel hem doortrekt naar de A selectie. Sinds Mark de stap heeft gemaakt naar het eerste is Michel er elke wedstrijd bij, zowel uit als thuis, zowel als toeschouwer als grensrechter.

Volgend jaar zal dit dus in deze organisatorische rol zijn.Michel ziet er reuze naar uit om deze rol samen met Danny de Ruiter op te pakken. Na het aantreden van Bas de Raat als hoofdtrainer en het aanblijven van Bram Doppenberg als assistent-trainer is hierbij de technische staf voor volgend jaar compleet. Er is echter nog wel een andere plek vacant: grensrechter. Interesse om deze rol binnen onze mooie club te vervullen? Neem contact op met het bestuur of reageer via onze socials.