Update grasvelden – sponsoren en donateurs bedankt!

 

Zoals bekend hebben we de afgelopen maanden veel last gehad van engerlingen, eksters en kraaien. Zij hebben stevige schade aangericht aan het veld en we zijn met man en macht bezig geweest om het veld bespeelbaar te houden. Op dit moment lijken de engerlingen dieper de grond in te gaan, wat zal betekenen dat de eksters en kraaien ook minder actief zullen gaan worden.

 

 

Langs deze weg willen wij een ieder bedanken die, op welke wijze dan ook, zijn steentje heeft bijgedragen. Vele donaties hebben we mogen ontvangen en vele mensen hebben fysiek geholpen op het veld.

 

We willen een aantal sponsoren extra bedanken, aangezien zij met hun financiële bijdrage ervoor hebben gezorgd dat het veldonderhoud uitgevoerd kon worden en dat we zo goed als elke zaterdag “gewoon” hebben kunnen voetballen.

 

Extra dank gaat uit naar:

 

Torsius Trading                            

https://www.torsiustrading.nl/nl/

 

Guliker’s Gas- en Oliehandel  

https://www.gulikerputten.nl/

 

Plus Dee Putten                             

https://www.plus.nl/supermarkten/putten_plus-dee-putten_754

 

Van Montfrans Consultancy     

http://www.van-montfrans.nl/

 

 

Daarnaast willen we op voorhand de organisatoren van de Pubquiz bedanken dat zij de opbrengst van de quiz doneren voor het herstel van de velden, een schitterend gebaar. We wensen jullie alvast een mooie avond toe de 15e november.

 

Komende zomer zullen we verder gaan met de bestrijding van de engerlingen, zodra er meer nieuws is dan zullen we dit via de site kenbaar maken.

 

Het bestuur