Wederom winst voor Rood-Wit

VEENHUIZERVELD Een bevlogen Rood-Wit’58 heeft in eigen huis knap met 2-0 van ONA’53 gewonnen. Door de tweede zege in een week stijgt de formatie van trainer Albert van Nijhuis naar de elfde plaats en hebben de roodwitten de aansluiting met de brede middenmoot gevonden.

Op Sportpark De Eendracht waren er in de eerste helft weinig kansen te noteren. De bezoekers van Wageningen waren voetballend wat beter, maar doelman Joris ten Bolscher hield zijn ploeg met een goede redding knap overeind. Aan de andere kant was Marcel van Nieuwenhuizen tweemaal gevaarlijk. Na een kwartier in de tweede helft opende Mark Doppenberg de score door bij een scrimmage na een corner het meest alert te zijn. Een kwartier later verdubbelde Camilo Bronkhorst met zijn eerste competitiegoal voor Rood-Wit’58 de marge: 2-0. Smetje op de fraaie zege van Rood-Wit’58 was de rode kaart die de sterk spelende Daniel Gerritsen in de slotfase kreeg wegens een onbesuisde tackle.

Trainer Van Nijhuis: “Wij hebben goede zaken gedaan, maar ik moet eerlijk zeggen dat wij absoluut niet beter waren dan ONA’53. Vandaag was het geluk aan onze zijde, momenteel valt het kwartje wel onze kant op. Dat is dit seizoen wel eens anders geweest, bijvoorbeeld in de wedstrijd in Wageningen tegen ONA’53. We hadden van te voren wat personele problemen, maar hebben besloten toch te spelen. Onze brede selectie bleek vandaag een belangrijk pluspunt”.

Zaterdag speelt Rood-Wit’58 de uitwedstrijd tegen koploper Otterlo.

Bron: Barneveldse Krant

Foto’s Teun:

https://photos.app.goo.gl/5FbU86Kaavh4t7jLA