Workz en Rood-Wit, een mooie combinatie!

Casper en Jan laten al jaren wekelijks hun kunsten zien in ons derde elftal. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg bedrijvig buiten de krijtlijnen…..

Met hun bedrijf Workz timmeren ze stevig aan de weg. En Rood-Wit ’58 mag hiervan mee profiteren. Sinds dit seizoen hangt hun dubbele reclamebord langs ons hoofdveld.

Wat is Workz?

Workz is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Putten en gespecialiseerd in de bemiddeling tussen werkzoekende en werkgevers. Dit doen zij op een hedendaagse manier, waar zij niet alleen kijken naar iemands kwaliteiten, maar ook of de werknemer binnen het bedrijf past.

Workz is gespecialiseerd in het groen, logistiek & productie, bouw en techniek maar bemiddelt ook regelmatig in kantoorfuncties.

Speciale actie!

Speciaal voor Rood-Wit hebben beide heren een mooie actie op touw gezet. Ben of ken jij iemand die graag aan het werk wil, meld je dan nu aan via https://www.werkenmeteenglimlach.nl/ en geef aan dat je Rood-Wit hierbij steunt. Dit levert de vereniging bij een passende match € 250,- op!

Langs deze weg bedanken wij Casper en Jan voor hun steun!