Zeewolde – Rood-Wit 1-1

VEENHUIZERVELD Rood-Wit’58 heeft aan de uitwedstrijd tegen subtopper Zeewolde een punt overgehouden. De 1-1 remise in Zeewolde was de vierde puntendeling van Rood-Wit’58 op rij, waardoor de ploeg uit Veenhuizerveld op de tiende positie blijft.

Op Sportpark De Horst begon Rood-Wit uitstekend aan de wedstrijd en opende clubtopscorer Jop van Eijden met zijn achtste competitiegoal na tien minuten de score met een geplaatste kopbal na een mooie voorzet van linksback Wouter de Bruin. Omdat Van Eijden zowel voor als na rust een grote kans niet wist te verzilveren en ook Marijn van Meerveld niet op het scoreformulier kwam, bleef Zeewolde in de wedstrijd en kon het na een uur spelen de gelijkmaker scoren. In een open tweede helft waren Daniel Stoffer, Bram van Meerveld en Robert Wallet (paal) dichtbij de winnende treffer, maar moest ook doelman Joris ten Bolscher enkele keren sterk redden.

Trainer Albert van Nijhuis: “Van te voren teken je voor een punt, maar op basis van de hele wedstrijd hadden wij het meeste recht op een overwinning. Wij hebben echt grote kansen gehad en in de eerste helft ook goed gespeeld. Wij hebben een team van strijders die er vandaag ook weer veel energie in hebben gestopt en ons plan uitstekend hebben uitgevoerd. Daar kunnen we trots op zijn. In de strijd tegen degradatie is dit een belangrijk punt.”

Zaterdag speelt Rood-Wit thuis tegen Blauw Geel’55

Foto’s van Teun

https://photos.app.goo.gl/qs94AnAdeNaRbdPu7