20181201 de JO8-1 helemaal in het nieuw

Zaterdagmorgen was het weer gezellig bij Rood-Wit. De JO8-1 kwam het veld oplopen met nieuwe tenues, nieuwe trainingspakken en mooie rugzakken. Diverse sponsors wilden graag helpen om deze jonge helden te voorzien van mooie spullen. Namens Rood-Wit overhandigde voorzitter Gerard van de Kamp een bloemetje en een bon aan de gulle gevers. Natuurlijk kregen ze applaus en een hand van de spelers. En dan moesten ze natuurlijk op de foto. Ingrid Schipper, de fotografe, kreeg het voor elkaar : Het werden prachtige foto’s.

De tenues werden gesponsord door Boon Accountants uit Apeldoorn. Aris Ruitenbeek, vader van Danique, is hier mede-eigenaar van. Hopelijk krijgt dit mooie bedrijf door deze sponsoring ook wat klanten uit Putten erbij.

De rugzakken werden gesponsord door Chaletpark “de Poelakker”. Deze camping was vroeger van onze oud-voorzitter Johan Jansen en werd later overgenomen door zijn zoon Jan Jansen. Johan Jansen zijn kleinzoon Tim Pluylaar, vader van Cas,  is sinds kort beheerder van dit mooie park.

De trainingspakken werden gesponsord door Aarjo, verhuur en Handelsonderneming. Aart Jochems is voor Rood-Wit  een goede bekende, altijd bereid om de club te steunen. Dit keer kwam zijn zoon Remco met zijn vrouw Fransiska naar Rood-Wit. Deze familie is helemaal fan van de wielersport, maar vonden het ook leuk om bij onze mooie club te komen kijken. Ze vonden het heel leuk om zo een bijdrage te leveren en om het enthousiasme van de kinderen te zien.

.

.