Het Geitje slaat toe in het Wapenveldse weitje, 1-2

Jop van Eijden, alias het Geitje, schiet vlak voor tijd de winnende binnen tegen WZC. Rood-Wit gaat met een 1-2 overwinning de winterstop in.

Het was met hangen en wurgen en net zoals vorig seizoen in de nacompetitie ging het Wapenvelder publiek er weer vol achter staan. Rood-Wit was voetballende gezien de bovenliggende partij en kwam in de eerste helft op een terechte voorsprong. Mark (junior) Doppenberg rondde een goed lopende aanval solide af.

De tweede helft tapte WZC uit een ander vaatje en werd de ploeg van Pinarbasi terug gedrongen. Veel opportunisme leverde WZC wat mogelijkheden op en uiteindelijk viel uit een vrije bal ineens de 1-1 binnen.

Vlak voor tijd was daar gelukkig Jop die attent reageerde op een matige uittrap van de doelman van WZC. Hij gaf zichzelf een assist die hij vervolgens binnengleed. Een typische goal voor ons aller Joppie!

Het was de hele tweede helft echt hondenweer, maar de verdediging hield het hoofd in de slotfase koel en Rood-Wit kon de drie punten bijschrijven.