In Memoriam: Jan Doppenberg

Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Jan Doppenberg op 64-jarige leeftijd is overleden. Met het overlijden van Jan verliezen wij een markant persoon binnen onze vereniging die zich de afgelopen jaren op diverse fronten voor onze club heeft ingezet.

Vele Puttenaren kennen Jan voornamelijk omdat hij jarenlang badmeester is geweest bij het Bosbad, vandaar dat hij binnen onze club ook door menigeen “Jan de badmeester” werd genoemd.

We leerden Jan bij Rood-Wit goed kennen vanaf het moment dat hij bij Veluwe FM de radioverslaggever bij ons eerste elftal werd. Eerst nog als invaller, later was hij elke wedstrijd van de partij om de wedstrijden van Rood-Wit 1 te verslaan.

Verder heeft Jan een aantal jaren in de technische commissie van onze club gezeten, was hij de initiator van het Cor Meiling toernooi en ook is hij nog een seizoen bestuurslid geweest.

Daarnaast heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat “het busje” kon blijven rijden een aantal jaar geleden. De oude bus moest worden vervangen en door de inzet van Jan werden voldoende sponsoren bereid gevonden om de bus te bekostigen.

De laatste tijd hield Jan zich voornamelijk bezig met de sponsorcommissie en heeft hij menig bordsponsor aangebracht voor de vereniging. Afgelopen jaar kreeg Jan steeds meer last van zijn gezondheid en kon hij minder voor de club betekenen.

Toch bleef hij Rood-Wit een warm hart toedragen en afgelopen zaterdag stond hij nog langs de lijn bij ons eerste elftal.

Langs deze weg willen wij Jan bedanken voor alles wat hij voor onze club heeft betekend en wensen wij zijn familie en vrienden veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Jan in actie voor Veluwe FM
De Rood-Wit bus die Jan voor onze club geregeld heeft