Rood-Wit pakt eerste driepunter uit bij VVOP

Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Jan Doppenberg schoot Rood-Wit uit de startblokken. Na 11 seconden stond het 0-1 door Bram van Meerveld. VVOP herstelde de schade zeer snel, want na 8 minuten gaf het scorebord al 2-1 aan. Vlak voor rust maakte Carlo Hoogendijk de 2-2 uit een prima corner van Bram.

De tweede helft kenmerkte zich door veel lange ballen en Rood-Wit bleef met hard werken en een prima mentaliteit op de been. Na 75 minuten kreeg de keeper van VVOP een rode kaart voorgeschoteld en wisselde Rood-Wit aanvallend. En met succes! Daniel Gerritsen gaf een strakke voorzet welke werd binnen gewerkt door een verdediger van VVOP, 2-3. Na een spannende slotfase wist Rood-Wit de eerste driepunter binnen te slepen, grote klasse mannen!