Nieuwe hoofdtrainer bekend: Ramazan Pinarbasi

Naar aanleiding van de geplaatste vacature heeft onze TC in samenwerking met het bestuur en de spelersgroep meerdere gesprekken gevoerd met een aantal potentiële trainers. Hieruit is onze nieuwe hoofdtrainer naar voren gekomen, te weten Ramazan Pinarbasi.

Wij wensen Ramazan langs deze weg alvast veel succes voor het komende seizoen!

Hieronder stelt Ramazan zich aan jullie voor:

Beste Rood Witters,

Ben erg verheugd te kunnen melden dat ik vanaf het seizoen 2022-2023 de hoofdtrainer ben bij deze mooie club. Ik kijk er nu al naar uit!

Mijn naam is Ramazan Pinarbasi, 42 jaar oud en mijn hele leven al woonachtig in Harderwijk. Ben getrouwd en vader van 3 jongens, waarvan er 2 nog bij VVOG voetballen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam op de financiële afdeling van Van Wijnen Midden BV in Harderwijk.

Als voetballer heb ik alle jeugdselectie-elftallen doorgelopen bij VVOG en heb ik daarna nog een jaar in het 1e elftal gezeten. Vervolgens gevoetbald in de 1e elftal bij diverse clubs uit de regio, zoals NSC Nijkerk / Hierden / Zwart Wit. Helaas op mijn 28e vervroegd gestopt wegens een slepende enkelblessure. Daarna ingestapt bij mijn jeugdliefde VVOG als jeugdtrainer, waar ik 7 jaar de selectie-elftallen heb getraind op divisie-niveau, waaronder 3 jaar de O19. Vervolgens 3 jaar een uitstapje naar de 2e elftal van VV Nunspeet uitkomend in de Reserve Hoofdklasse en sinds dit seizoen ben ik Assistent Trainer van VVOG 1 uitkomend in de 3e Divisie. Mijn ambitie is altijd geweest om hoofdtrainer te worden bij een standaard 1e elftal. Rood Wit ’58 is hier een mooie club in waar ik mij op persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen en uiteraard het team zelf ook. Ben daarom ook erg blij met deze stap en uitdaging en kijk er enorm naar uit. We zien elkaar binnenkort op het sportpark De Eendracht!