Pupil van de week – Cristian Baan

Ook dit seizoen, mag 1 van onze toppers uit de jeugd weer meekijken bij een wedstrijd van het 1e elftal. Zo krijgen ze een leuk idee over hoet het er allemaal aan toe gaat bij de wedstrijd. Deze week, 1 van onze talenten uit de JO10-2. Hij is 9 jaar oud zijn verslag lees je hier.

Hoelang voetbal je al bij R-W?

Ik voetbal al drie jaar bij Rood-wit, ik ben eerst begonnen bij de toppertjes.

Waarom ben jij bij R-W gaan voetballen?

Rood-wit is een hele gezellige club. Waar ik gezellig met mijn vrienden kan voetballen.

In welk team speel je?

Ik speel in de JO 10-2

Wat vind je het leukst aan R-W?

Ik kan hier gezellig met mijn vriendjes in het team voetballen.

Welke speler uit het eerste is je favoriet.

Jop

Wat is je favoriete voetbalclub?

PSV

Op welke school zit je?

Van Damschool – groep 6

Wat wil je later worden?

Voetballer of Gamer