Wederom zege Rood-Wit

VEENHUIZERVELD Rood-Wit’58 heeft ook het derde competitieduel gewonnen. Op het eigen Sportpark De Eendracht werd het nog puntloze Redichem met 2-0 verslagen dankzij twee doelpunten in het laatste kwartier.

Bij Rood-Wit’58 ontbraken Daniel en Tristan Stoffer en had trainer Ramazan Pinarbasi een basisplaats ingeruimd voor Daniel Gerritsen en de van Veluwse Boys overgekomen Jurgen Hoegen. In de eerste helft was Rood-Wit’58 via Jop van Eijden, Marcel van Nieuwenhuizen en Giovanni Vermeulen dichtbij de openingstreffer, maar moest doelman Joris ten Bolscher ook een keer goed redden. Twintig minuten voor tijd scoorde Marijn van Meerveld uit een strafschop de belangrijke eerste treffer, waarna Daniel Gerritsen op aangeven van Jop van Eijden de voorsprong verdubbelde: 2-0.

Trainer Ramazan Pinarbasi: ,,Gezien de verhoudingen was het een verdiende zege, al was het te lang 0-0. In de eindfase moeten we efficiënter zijn. Tegenstander Redichem verraste me overigens positief met een jong team met veel loopvermogen.”

Zaterdag speelt Rood-Wit’58 in Ede de topper tegen Fortissimo.