Pupil van de Week – Jaël van Hoeven

Ook dit seizoen, mag 1 de jeugd spelers weer meekijken bij een wedstrijd van het 1e elftal. Zo krijgen ze een leuk idee over hoe het er allemaal aan toe gaat bij de wedstrijd. Deze week hebben we een speler uit de JO8-1. Een volgende generatie Kleijer.

Hoelang voetbal je al bij R-W?

Ik voetbal al bijna 4 jaar bij Rood-wit. Ik ben begonnen bij de toppertjes

Waarom ben jij bij R-W gaan voetballen?

Omdat mijn vader ook bij Rood-wit speelt

In welk team speel je?

Ik speel in de JO8-1

Wat vind je het leukst aan R-W?

Samen met Jayden Voetballen

Wat is je favoriete voetbalclub?

Ajax

Welke speler uit het eerste is je favoriet.

Jop

Op welke school zit je?

De Akker

Wat wil je later graag worden?

Voetballer

Wat wil je nog zeggen tegen het eerste.

Ik heb heel veel zin in vanmiddag.