Reaal Dronten – Rood-Wit 0-3

Rood-Wit’58 won ook zijn derde wedstrijd, op bezoek bij Reaal Dronten werd een 0-3 zege geboekt. De Puttenaren zaten al voor rust op rozen door onder andere een fraaie kopbal van Tristan Stoffer. In de tweede helft zorgde Marijn van Meerveld vanaf de stip voor de overtuigende zege. Dit tot tevredenheid van Ramazan Pinarbasi: ,,We hebben de gehele wedstrijd gedomineerd. Wij wisten dat zij veel jongens met individuele kwaliteiten hadden. Dan is de ruimtes klein houden en er kort bovenop zitten het devies en dat heeft de ploeg heel goed gedaan. Dan beloon je jezelf met een mooie uitslag.’’
Reaal Dronten – Rood-Wit’58 0-3 (0-2). 30. Eigen doelpunt 0-1, 36. Tristan Stoffer 0-2, 72. Marijn van Meerveld (strafschop) 0-3

Bron: De Stentor