Rood-Wit verliest topper in blessuretijd

Rood-Wit heeft de topper tegen Harskamp in blessuretijd verloren. De late goal zorgde voor een onnodige 2-3 nederlaag.

Voor rust kwam Harskamp terecht op een 0-1 voorsprong. Rood-Wit knokte zich in de wedstrijd en ging steeds beter spelen. Direct na de rust resulteerde dit in de 1-1 door Stefan Bos, die een fout bij Harskamp achterin afstrafte. Rood-Wit bleef met veel inzet en strijd Harskamp onder druk zetten. Na ongeveer een uur kwam de beloning met de 2-1, door Giovanni die goed oplette bij een afgeslagen bal.

Tot de 80e minuut was er voor de Roodwitten geen vuiltje aan de lucht. Harskamp zette daarna nog eens aan en dit zorgde voor de 2-2. Dit zou een prima afspiegeling zijn geweest van de spannende topper. Helaas deed een cornerbal in blessuretijd Rood-Wit de das om. Yorick, die een prima wedstrijd keepte, kreeg de cornerbal niet onder controle, waarna Harskamp direct profiteerde. Een zure nederlaag, waarmee ook de koppositie moet worden afgestaan.