Staf 1e elftal voor 2021/2022 is rond

De afgelopen week zijn er door de TC gesprekken gevoerd met de overige stafleden van de A-selectie. Deze gesprekken verliepen voorspoedig, waarbij een veel gehoord geluid uiteraard was, dat we hopelijk volgend seizoen weer een “normaal” voetbalseizoen kunnen draaien.

Alle stafleden hebben aangeven dat zij ook in het seizoen 2021/2022 betrokken willen zijn bij het eerste elftal.

Marchel Kamphuis

Marchel kwam in seizoen 2019/2020 samen met Albert naar Rood-Wit en heeft het nog steeds prima naar zijn zin als assistent-trainer. We zijn dan ook blij dat we ook volgend seizoen weer gebruik kunnen maken van zijn expertise en jarenlange voetbalervaring.

Piet Stijf

Piet heeft sinds afgelopen seizoen een dubbel-rol. Hij is zowel assistent-scheidsrechter als leider bij het eerste. Het enthousiasme spat er bij Piet altijd van af en ook volgend seizoen mogen we dus weer gebruik maken van zijn dienst. Top Piet!

Rob van Nieuwenhuizen

Rob is ook al niet meer weg te denken als leider rondom Rood-Wit 1. Op de achtergrond regelt hij allerlei zaken, zodat de spelers van het eerste optimaal kunnen functioneren. Gelukkig gaf ook Rob volmondig zijn jawoord betreffende volgend seizoen. Daar zijn we enorm blij mee! Hij gaf wel aan, dat het eerste eigenlijk nog wel een extra leider kan gebruiken. Dus mocht je een keer met Rob mee willen lopen, trek hem dan even aan de jas.

Ejan Morren

Ook Ejan Morren plakt er als keepertrainer nog een jaar aan vast. Ejan is al jarenlang keeperstrainer bij het eerste. Sinds afgelopen seizoen assisteert René van Hemel hem hierbij. Beide heren werken prima samen en gaan vol enthousiasme volgend jaar weer met de keepers aan de slag.

Paul van de Kamphttps://vdkamp-lolkema.nl/

Fysiotherapie van de Kamp & Lolkema heeft ook voor het volgend seizoen aangegeven graag onze club te willen ondersteunen. Met Paul van de Kamp zijn we ook volgend jaar verzekerd van de beste zorg voor onze spelers. Blij dat je ook volgend jaar betrokken blijft Paul!

Ramon van Bloemendaal

Onze vaste verzorger op de donderdagavond blijft ook volgend jaar verbonden aan onze club. Ramon past prima in de spelersgroep en we zijn dan ook blij dat hij nog een jaar door gaat. Top dat je dit wil blijven doen Ramon!

Willy v.d. Berg

De start van Willy bij onze vereniging verliep alles behalve soepel. Begin september gevallen met de fiets en vervolgens wekenlang in het gips en maanden revalideren. Ondertussen is hij gelukkig weer wat opgeknapt en wil hij ook volgend seizoen ons elftal verzorgen op de zaterdagen. Succes Willy!