Aalt-Jan van Hierden nieuwe trainer Rood-Wit 2

Afgelopen week heeft de technische commissie overeenstemming bereikt met Aalt-Jan van Hierden om vanaf volgend seizoen het tweede elftal onder zijn hoede te nemen.

Nadat Aalt-Jan had aangegeven na dit jaar te stoppen bij de JO19-1 werden de koppen snel bij elkaar gestoken en een gesprek met Aalt-Jan gepland. Zowel Aalt-Jan als de TC waren enthousiast waarna e.e.a. snel was beklonken.

In het verleden is Aalt-Jan al eens eerder een periode trainer van het tweede geweest, waar hij dus nu terug keert in deze functie. Als Rood-Wit zijn we blij dat deze fanatieke trainer volgend jaar voor de jonge, leergierige spelersgroep komt te staan.

Langs deze weg feliciteren we Aalt-Jan dan ook en wensen we hem veel succes toe.

Aalt-Jan van Hierden – nieuwe trainer 2e elftal

Het vastleggen van Aalt-Jan betekent automatisch dat we na dit seizoen afscheid gaan nemen van de huidige trainer van het tweede, Erik de Wilde. Erik heeft twee (corona) jaren voor de groep gestaan en heeft op zijn eigen karakteristieke wijze deze rol vervuld. Ondanks het feit dat Erik geen 18 meer is, is hij nog altijd even bevlogen en gepassioneerd met het trainersvak bezig. We willen Erik bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.