Teun van Bloemendaal benoemd tot erelid!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Rood-Wit’58 op 24 mei 2022 is unaniem besloten om Teun van Bloemendaal te benoemen tot erelid van SV Rood-Wit’58.

Voetbal

Ooit heeft Teun van Bloemendaal nog een blauwe maandag bij de Blauwe gezeten, maar in oktober 1968 op 19 jarige leeftijd de overstap gemaakt naar Rood-Wit’58. Heel lang blijven voetballen in de lagere senioren. Waar anderen vroegtijdig de schoenen aan de wilgen hingen heeft Teun tot op respectabele leeftijd door gevoetbald.

Bestuur

Vanaf 2000/2001 tot 2015/2016 zestien jaar onafgebroken in het bestuur van de vereniging gezeten, Teun hield zich veel bezig met de sponsoring en de administratie daarom heen. Maar was ook actief betrokken bij alle andere zaken die er speelden op bestuurlijk gebied.

Stichting Buitensport Putten

Vanaf 2008 ook voorzitter van de Stichting Buitensport Putten en daar ongelofelijk veel uren en vrije tijd ingestoken. De accommodatie en de aanleg van het kunstgrasveld, zonnepanelen, groot onderhoud en alles wat daarbij komt kijken.

Teun was in de gelukkige omstandigheid dat hij rond 2008 kon stoppen met werken, maar echt veel vrije tijd heeft hij in die periode niet gehad. Rondom de bouw van de nieuwe accommodatie was Teun fulltime bezig voor onze club.

Naast de bouw natuurlijk ook de vele contacten, gesprekken, vergaderingen met en bij de gemeente. Veel lobbywerk, veel praten, veel kneden. Alles om ervoor te zorgen dat er voldoende geld richting de Eendracht blijft stromen.

Tot op de dag van vandaag daar nog mee bezig. Burgerinitiatief, gemeente “stalken”: Teun schuwt geen middel om zijn doel te bereiken.

Huisfotograaf

Sinds mensenheugenis maakt Teun elke zaterdag foto’s bij de wedstrijden van ons eerste elftal. Ook bij allerlei andere gelegenheden neemt Teun zijn camera mee.

In de afgelopen 20 jaar zijn de wedstrijden die Teun van ons eerste gemist heeft, op de vingers van één hand te tellen.

Inside info: elke zaterdagavond is hij druk bezig om de foto’s te bekijken, te selecteren en deze selectie wordt vervolgens doorgestuurd naar de website, zodat ze geplaatst kunnen worden. Zelfs als er op zaterdagavond moet worden opgepast bij zijn schoonzoon (☺), dan gaat de laptop mee om de foto’s te selecteren.

Zijn bevlogenheid bleek ook weer na zijn huldiging als erelid.

Ons erelid Teun maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om de laatste zaken rond de club onder de aandacht van de aanwezige leden te brengen. ☺

Teun, namens de hele Rood-Wit familie nogmaals bedankt en van harte gefeliciteerd met je benoeming tot erelid van Rood-Wit’58. We zijn trots dat jou. We hopen dat je je nog vele jaren met plezier mag blijven inzetten voor onze mooie vereniging!

Het Hoofdbestuur,

Martin, Rene, Johan, Evert, Rob, Jurgen en Hermien