Uitbreiding van de sponsorcommissie : van harte welkom.

 

Uitbreiding van de sponsorcommissie van harte welkom.

.

Erik Jansen, leider bij Rood-Wit en vader van 2 voetballende kinderen, komt het team versterken.

Het bestuur en de sponsorcommissie zijn erg blij met deze uitbreiding. Het geeft meer mogelijkheden om b.v. projecten te starten.

De sponsorcommissie bestaat sinds kort uit (jonge) enthousiaste mensen, die echter natuurlijk ook een druk leven hebben. Maar er staat een goede structuur en dat is belangrijk. Sponsorinkomsten zijn in deze tijden van stijgende kosten heel belangrijk.

.

Hierbij willen we ook alle leden van Rood-Wit vragen om mee te denken met Rood-Wit.

Kent u mensen/bedrijven die graag iets voor Rood-Wit willen betekenen, neem dan contact op met de SC (SponsorCommissie). Ze zijn te bereiken via het email-adres :  sponsoring@roodwit-putten.nl

.

Binnen de commissie zijn er enkele taken verdeeld :

Voorzitter is Casper Maaijen; Hij coördineert de werkzaamheden en zal verlenging van sponsorcontracten verzorgen. Natuurlijk in samenspraak met het bestuur, welke hier ook direct bij betrokken zullen blijven.

Secretaris is Jan van der Horst;  Hij verzorgt de administratieve kant en is verantwoordelijk voor de administratie en vervolgen van contracten. Tevens verzorgt hij de communicatie met de website, programmablaadje en de logo’s  op het tv-scherm in de kantine.

Bordsponsors, Geurt van Hierden;   Nadat er door hem al een mooi aantal borden geplaatst zijn, is Geurt er klaar voor om i.s.m. Reclame Pasman uw aanvragen te verwerken.

Kledingsponsors, Ina Klaster;  Ze hoort graag als er bedrijven kleding willen sponsoren. Zij verzorgt dan het hele traject. Vanaf het eerste contact met de sponsor, tot en met de uitreiking en de publiciteit op de website, Facebook en evt. de krant. Natuurlijk wordt zij ondersteund door de andere leden en ons bestuur.

.

Dus hierbij nogmaals de oproep :  Weet u iemand die Rood-Wit wil sponsoren;  neem dan s.v.p. contact op met de sponsorcommissie. Spreek de bovengenoemde personen direct aan, of stuur een mailtje naar sponsoring@roodwit-putten.nl