Update: corona virus – bericht van het hoofdbestuur

 

Clubgenoten.

 

Zoals ieder artikel dat momenteel wordt geschreven, zal ik ook deze beginnen met de legendarische woorden: Het zijn vreemde, rare en bijzondere tijden. Tijden waarin alles wat vanzelfsprekend was, dat ineens niet meer is.

Natuurlijk is dit ook voor onze vereniging een grote klap in financieel en sportief oogpunt. Maar nog meer in de gemeenschappelijke sfeer en het contact. We zijn een erg kleine club, ons kent ons, en wanneer we kunnen, proberen we elkaar te helpen, of in ieder geval een oogje in het zeil te houden. Dat is momenteel lastig. We zien en horen minder, waardoor we elkaar (hopelijk voor korte tijd) toch even uit het oog verliezen.

 

Wat kunnen we dan wel doen?

Mocht je weten dat iemand wat eenzaam kan zijn, of een lastige periode doormaakt, stuur eens een kaartje, bel eens of stuur een berichtje. Dit lijkt misschien overdreven, maar wanneer je, misschien nog wel maandenlang, in quarantaine (en voor sommigen is dit erg eenzaam) zit, doet dit iets met je! Juist in deze tijden kunnen we laten zien, hoe wij als club onszelf kunnen onderscheiden!

 

Verder is de boodschap eigenlijk heel simpel, denk in deze lastige tijden aan de lokale ondernemers! Dit zijn de mensen die de sport in Putten mogelijk maken, ons sponsoren wanneer zij het kunnen missen en in, voor ons lastige tijden, altijd bereid zijn om bij te springen. Momenteel zijn de rollen omgedraaid en daarom een beroep op jullie! Doe dit met gezond verstand, gezondheid is het belangrijkste, maar indien de mogelijkheid er is, loop niet alleen naar de supermarkten (die redden zich beter dan ooit) maar loop ook even binnen bij de slager, de bakker, en de overige lokale winkels. Bestel eens een bezorgmaaltijd in plaats van zelf te koken bij 1 van onze mooie restaurants, tank eens bij Guliker, in plaats van bij de beursgenoteerde bedrijven, of haal kleding in ons eigen dorp in plaats van deze uit China te importeren.

Wellicht lijkt dit op korte termijn een dure investering, omdat Puttense bedrijven niet altijd kunnen concurreren, maar alleen op deze manier kan iedereen zijn baan en zaak behouden in het mooie Putten. En geloof ons, op lange termijn gaan we hier, met z’n allen, de vruchten van plukken.

 

Kortom, laten we de sponsoren, die jarenlang hun nek uit hebben gestoken voor onze club, helpen waar we kunnen.

 

Wij rekenen op jullie steun en mochten er vragen zijn, neem gerust contact met ons op via onze secretaris: hermienschoonbeek68@gmail.com

 

Pas goed op jezelf en je naasten, dan hopen we elkaar snel weer te ontmoeten:

 

Het hoofdbestuur.