Update corona – contributie

Beste Rood-Witters,

 

Het blijft alles bij elkaar een bizarre situatie waar we in verkeren. Het ene moment zijn we nog lekker aan het sporten en nu ligt het sportcomplex er al weer 3 weken verlaten bij. Hoe het zich de komende weken en maanden verder zal ontwikkelen, dat weet niemand.  Laten we hopen dat we er gezond door heen komen, dat is op dit moment het voornaamste.

 

 

Wat er wel op ons af komt is het innen van de contributie van het laatste kwartaal. Hoe gaan we hier als club mee om? Als bestuur hebben we besloten om de contributie inning van eind april “gewoon” door te laten gaan, ondanks het feit dat het complex tot 1 juni gesloten zal zijn.

 

De uitleg hierbij is vrij eenvoudig. Ondanks het feit dat we her en der al geprobeerd hebben de kosten te drukken, zijn er simpelweg veel vaste kosten die maandelijks door blijven lopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdracht aan de KNVB, de huur van de accommodatie en dergelijke. Om de continuïteit van de vereniging te waarborgen zijn de contributies nu van groot belang, aangezien de kantineopbrengsten (normaal gesproken de belangrijkste inkomstenbron) zijn weg gevallen.

 

We hopen langs deze weg op jullie begrip voor de situatie en indien mogelijk gaan we proberen elkaar na 1 juni zeker nog op ons mooie sportpark te ontmoeten.

 

Voor voetbal technische vragen verwijzen we graag naar de site van de KNVB; zij proberen hier antwoord te geven op de momenteel meest voorkomende vragen:

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het hoofdbestuur

 

 

P.S. Mocht je op voorhand problemen hebben met de betaling van de contributie, zou je dit dan kenbaar willen maken via info@roodwit-putten.nl, dan gaan we gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing.