Wederom nederlaag in de slotfase; ONA – Rood-Wit 2-1

Rood-Wit is zaterdag tegen een onnodige 2-1 nederlaag aangelopen. Over de hele wedstrijd gezien was ONA de bovenliggende partij, echter als het aan het eind van de wedstrijd 1-1 staat, dan is het zuur dat het puntje nog wordt weggegeven.

Het natuurgras bij ONA was niet in beste staat, wat goed voetballen eigenlijk onmogelijk maakte. ONA kwam voor de rust op een 1-0 voorsprong. En kwartier voor tijd wist Rood-Wit door middel van Bram van Meerveld langszij te komen. Helaas was de wedstrijd voor de Roodwitten net te lang en in de blessuretijd maakte ONA de 2-1.

Het was voor Rood-Wit een beladen wedstrijd. Afgelopen week overleed Richard Ruiter, de vader van selectiespeler Wesley. Langs deze weg willen wij Angelique, Wes en Robbin heeft veel sterkte en kracht toe wensen voor nu en de komende tijd. Voetbal is op zulke momenten slechts bijzaak.